HEALTHY YOU GROEPSTRAJECTEN 

Veel mensen zien de waarde van een goede gezondheid niet in. Helaas moet er vaak eerst iets ergs gebeuren voordat er actie wordt ondernomen op het gebied van gezondheid. Gezondheid is iets wat we serieus moeten nemen. Het lichaam waar we inzitten moet 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar met ons mee!

Healthy You biedt  verschillende 3 maanden groepstrajecten aan. In deze 3 maanden gaan we terug naar de basis! Meer levensenergie, rust in het koppie en kilo’s afvallen is waar we ons op richten.


Voeding: de adviezen zijn gericht op voedingsstoffen binnen krijgen om lichamelijke systemen terug in balans te brengen en te houden. Absoluut geen kcal tellen en rijst afwegen, maar normaal leren eten met producten uit de supermarkt. Etiketten leren lezen komt naast alle voedingsleer lessen ook zeker aan bod.

Mindset: we bouwen aan een ijzersterke mindset om patronen en gedrag te kunnen veranderen op langere termijn, waardoor er daadwerkelijk een leefstijlverandering plaats zal vinden. We gaan op zoek naar jouw niet-werkbare patronen en daar rekenen we voor altijd mee af!

Yoga: in mijn wereld is yoga niet een beetje rekken, strekken en soepel worden. Omdat ons lichaam met zoveel stress te dealen heeft worden er bepaalde organen overmatig belast! Ik zet yoga in als tool om deze belangrijke organen in het lichaam te stimuleren, waardoor het lichaam beter kan handelen met stress.

Training: van de fitness wordt geen gebruik gemaakt. De trainingen zijn iedere les anders en kunnen variëren van boksen tot circuittrainingen. In de trainingen worden grenzen verlegd, zo bouwen we aan een fit en sterk lichaam en overtollige kilo’s worden verbrand.Via een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we erachter komen of een van deze 2 groepstrajecten daadwerkelijk bij jou past. Vul het onderstaand contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op. Zo ben je verzekerd van een plek tijdens de januari-goede-voornemens-drukte!

http://healthyyou.nu/groepstrajecten/ 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info